Personaliseeritud firmakingitus: sinu ettevõtte logoga pleed Woolishilt

 

Seisad keerulise otsuse ees, mida kinkida hinnatud koostööpartnerile või kliendile? 

Kui soovid ärikingitust, mis leiab kasutust ja püüab pilku, siis on sinu ettevõtte värvides logoga pleed meeldejääv valik. Iga Woolishi 100% luksuslikust pehmest meriinovillast või klassikalistel kangastelgedel kootud villane pleed jutustab loo Eesti disainist ja ühendab sellesse mängleva kergusega su ettevõtte väärtused. 

 

“Meie pleedid pakuvad helgeid hetki, sooja tänutunnet ja ühendavad. See ongi tänases kiireloomulises maailmas võtmeks, mis aitab su firmal eristuda ning hoida sooje suhteid oma äripartnerite ning töötajatega.”


- Anna Siimu, Woolishi brändi kaaslooja ja tegevjuht 

 

 

MIKS VALIDA ÄRIKINGITUSEKS JUST PLEEDID? 

 

Pleed on firmakingitusena äärmiselt mitmekülgne ja praktiline valik. Trendikates värvides pehme villane pleed ei jää riiulile või kappi seisma, vaid leiab kasutust ning püüab pilku, olgu see siis kodus või kontoris. Pleedid sobivad kingituseks nii meestele kui ka naistele – ja seda igas vanuses, sõltumata ametikohast. 


Pleedi kinkides ei pea sa muretsema aastaaja pärast – eriti Eestis, kus ka suvel on palju jahedaid õhtuid. Lisaks praktilistele omadustele on Woolishi pleedid aga eelkõige seetõttu erilised, et neid on võimalik valmistada just sinu firma või logo värvides. 


Nii saad ainulaadse toote, mis kannab endas tükikest sinu ettevõttest ja selle visuaalsest identiteedist. Soovi korral on võimalik lisada pleedile ka maitseka nahast valmistatud sildi, millele saab pressida su firma logo. 

 

 

100% LOODUSLIK JA JÄTKUSUUTLIK FIRMAKINGITUS

 

Iga Woolishi pleed on valmistatud mõttega toetada jätkusuutlikku tarbimist ja vähendada keskkonnamõju. Meile on oluline, et ärikingitus ei jääks lihtsalt kappi tolmu koguma, vaid teeks saajale rõõmu ning leiaks laialdast kasutust. 


Oma pleedides kasutame ainult keskkonnasõbralikke materjale ning jälgime hoolikalt kõiki tootmisprotsesse, et meie toodete süsinikujalajälg oleks võimalikult väike. Woolishi lõngadel on rahvusvahelised Woolmark ja Oeko-Tex sertifikaadid, mis kinnitavad nende puhtust ja kvaliteeti. Vill on biolagunev ja 100% taaskäideldav. Seda seda saab mitmetes valdkondades uuesti ringlusesse võtta.


Tänu looduslike materjalide kasutamisele ei jää meie tooted ka pärast oma kasutusaja lõppu planeedile koormaks. 

 

 

MIS MATERJALIST PLEED VALIDA?

 

Kui oled otsustanud oma ettevõtte logoga pleedi kasuks, on järgmiseks küsimuseks, millist materjali ja mustrit valida. Kui sul on algul raske otsustada, võta meie tiimiga ühendust ja aitame sul sobivat valikut teha. Materjalidest pakub Woolish 100% meriinovillaseid või 100% villaseid pleede.

 

 

Meriinovillased pleedid

 

Meriinovill on Woolishi kõige luksuslikum, pehmem ja nahasõbralikum valik. Meriinovillased pleedid hoiavad soojas nii jahedal suvehommikul kui ka külmal talveõhtul ning aitavad temperatuuri reguleerida. Mustritest on Woolishi valikus näiteks ajatud palmiku- ja kalasabamustrid. Meriino on väga pehme ja nahasõbralik, mistõttu sobib see ka allergiate ja õrna naha puhul. 


Meriinovillane pleed hoiab ka suurepäraselt soojust, juhib niiskust, ei lõhna ega kortsu kergesti. Woolishi meriino pleedid on mõnusalt kerged ja ei veni välja. Kõikide pleedide mõõdud on 130 x 170 cm.

 

Silmuskoes kootud Woolishi villased pleedid on ainulaadsed ka selle tõttu, et Euroopas on olemas vaid üksikud tehased, kus on võimalik sellises tehnikas nii laia kudet valmistada. Woolishi masinad on pärit aastast 1986 ning hooldame neid käsitsi. 

 

 

Telgedel kootud personaliseeritud villased pleedid 

 

Kangastelgedel kootud Woolishi villastel pleedidel on meie kollektsioonis eriline koht: neisse saame kududa sisse sinu enda valitud mustreid, sealhulgas näiteks ettevõtte sümboolika või spetsiaalse sõnumi. 

 

 

Firma logoga beebitekk katsikukingituseks

 

Emapuhkusele minevale töötajale või kliendile on südantsoojendavaks kingituseks Woolishi beebitekk, millele saame samuti lisada ettevõtte logoga nahast sildikese. 


Meriinovill on lapsevanemate seas äärmiselt hinnatud kui 100% naturaalne materjal, mis aitab reguleerida beebi kehatemperatuuri ning tagada rahuliku une. Vahvad erinevate loomadega kaisutekikesed “Kes seal on?” on väikesele ilmakodanikule mõnusaks esimeseks kaisukaaslaseks. Woolishi beebitekkide valiku leiad meie kodulehelt. Hinnapakkumise saamiseks võta meie tiimiga ühendust.

 

 

Eridisainiga voodikatted 

 

Alternatiivina tavasuuruses silmuskoes pleedidele oleme valmistanud ka imelisi erimõõdus voodikatteid hotellidele. Kui sul mõlgub mõttes midagi sarnast, siis kirjuta meile!  

 

 

KUIDAS OMA LOGOGA PLEEDI WOOLISHILT TELLIDA?

 

Tänu meie enam kui 10-aastasele kogemusele kliendikingituste valmistamisel võid olla kindel, et Woolishi pleedid ei valmista saajale pettumust ning saavad õigeks ajaks valmis. 


Alustuseks saada meile e-kiri oma mõtetega. Aitame sul valida sobivad värvid ja mustrid ning teeme pakkumise just sinu soove ja vajadusi arvestades. 


Kuna ärikingitused valmistame sulle eritellimusena, siis on pleedide valmimisaeg 7-8 nädalat. Pakime iga Woolishi pleedi kaunisse ja jätkusuutlikku kinkekarpi. Soovi korral on sul võimalik tellida ka oma disaini ja logoga pakend.

 

 

PIKAAJALINE KOGEMUS

 

Woolish on pakkunud kvaliteetseid pleede firmakingitusena juba üle 10 aasta. 


“Oleme ääretult tänulikud kõikidele ettevõtetele, kes on meile oma firmakingituste valmistamise usaldanud. Koome igasse Woolishi pleedi sisse killukese meie enda ajalugu, jätkusuutlikku Eesti disaini ja hulga soojust. Kui ka sinu ettevõtte eesmärgiks on teadlikud valikud parema homse suunas, siis sobime hästi kokku!” 


- Anna Siiimu, Woolishi brändi kaaslooja ning tegevjuht

 

BE WOOLISH!

 

Kutsume sind koos meiega Woolishi villamaailma avastama ja jagama rõõmu kvaliteedist, jätkusuutlikest valikutest ning Eesti disainist. Uuri logoga pleedide variante lähemalt meie veebipoest või võta meiega ühendust ja leiame koos just sinu vajadustele sobiva lahenduse. 


Lase villapehmetel pleedidel kanda endas palju rohkem, kui ühelt reklaamkingituselt võiks oodata!