Woolish X Kriss Soonik

 

Pärast kaht aastat disainimist ja planeerimist on meie koostöö kõige ägedama pesubrändiga, Kriss Soonikuga, lõpuks käes!

 

DUALITY kollektsioon  sündis soovist ühendada kaks näiliselt vastandlikku maailma – villase pehmuse ja pesu sensuaalsuse. Meile meeldib mõte, et naised on nii tugevad kui ka õrnad, elegantsed, aga ka uljad. See mõtteviis kandus üle kogu kollektsiooni.

 

 

Kõik tooted on kootud 100% meriinovillast. Kollektsioonist leiad meriino kardigani, kõrge kaelusega kahtepidi kantava pulloveri, salli ja mütsi. Iga ese on disainitud nii, et see ei ole mitte ainult soe, vaid ka silmapaistev, tuues esile kudumite mitmekesisuse. Meriinovilla luksuslik pehmus tagab, et iga toode on sama mugav kui elegantne, olles ideaalne nii kihiliseks kandmiseks kui ka iseseisvaks kasutamiseks.

 

 

Koostöö algusest peale oli selge, et see saab olema midagi tõeliselt erilist. Krissi visioon kudumite lisamisest oma brändi oli äärmiselt inspireeriv ning meil oli hea meel, et saime selle ellu viia. Soovisime luua midagi, mis ühendaks meie mõlema brändi parimad küljed ja tooks esile nende harmoonia.

 

Meile on olnud suur rõõm teha sinuga koostööd. Aitäh, Kriss, et usaldasid meid selle projekti teostamisel ja et oled olnud tõeliselt toetav partner kogu protsessi vältel.

 

Anna ja Karin