TOOME TEIENI 6 PARIMAT MÜTSI SELLEKS HOOAJAKS

 

OH. Kui palju kordi oleme kuulnud seda lauset, et “ma ei ole mütsikandja..” või “ma ei kanna K U N A G I mütsi”. LOENDAMATUTEL KORDADEL.

Meil on tiimiga ka väike mäng käimas. Mängu eesmärgiks on igale inimesele müts leida, kes sellise jutuga meie juurde tuleb. Me võime sulle saladuskatte all öelda, et meie võidame iga kord ja inimesed üllatuvad! Me Woolishis ei usu, et sulle ei sobi ükski müts siin ilmas. Sa ei ole lihtsalt meie mütse proovinud! Me lubame sulle, et sa leiad mütsi, mis su veidra peaga sobib. Lubadus antud ning lase meil nüüd sulle tutvustada 6 erineva stiiliga peakatet selleks hooajaks.

 

 

 

VIOLETNE HIRO MÜTS

Violetne HIRO müts on su hea tuju süst päeva alguses ning violetne toon annab hea värvilöögi, mida sa hädasti algavas hallis sügises vajad. Violetne HIRO müts ei ole lihtsalt ilusa tooniga, vaid ka kihvti istuvusega. Pööra mütsi äär ära korra või kaks, sellel on mitmeid kandmise viise. HIRO mütsi on põnev kokku sobitada, kuna iga kord saad oma outfitile sellega ekstra toredust lisada.

 

Meie staar-müts juba mitmendat hooaega- violetses toonis HIRO.

 

 

BEEŽ IKI MÜTS

Kui satud Woolishist rääkima, siis teavad enamus inimesed meid tänu IKI mütsile. See mudel on meiega mitmeid aastaid juba kaasas käinud ning nii pea veel ka valikust ei kao. IKI istub kõikidele- meestele, naistele ja ka lastele. Mütsi ääre võid üles pöörata korra, kaks või lausa kolm korda ja see annab sulle mitmeid võimalusi selle kandmiseks. IKI müts ootab sind alati kapis hooaja saabudes ning võtab su soojalt vastu, kui ilmakraadid juba jahedamaks kisuvad. Meie kõige lojaalsem müts.

 

Klassikaline beež IKI on sinu aksessuaaride valiku põhilüli.

 

 

SININE HIRO MÜTS

Sinine HIRO on hoopis teistsuguse olemisega, kui on violetne toon. See mõjub lahedalt ja lisab su olemisele ägeda noodi. Tunned end rahuliku ja lõbusana, kanna violetset tooni. Kui tunned end vähe energilisemalt ja ägedamalt, siis võta elektrisinine HIRO. Tänapäeval on moes kanda täpselt seda, milline su enda tuju parasjagu on. Seega võta julgus kokku ja proovi mitut tooni ja vaata, kas ka tuju muutub!

 

Särtsakas elektrisinine HIRO.

 

 

NEOONROHELINE LOE PEAPAEL

Hüppame korraks kergemate peakatete juurde ja tutvustame teile LOE peapaela. Kujutle end pargis jooksmas, kui on juba veidi jahedam ilm. Püüa end mõttelt, kus sa oled kodus ja sul on vaid 2 minutit, et end korda teha ja täna ei jõua pead pesta. Või võibolla vajad sa vähe naiselikumat päeva ja tahad välja näha nagu Vermeeri maalil pärlkõrvarõngaga tütarlaps. Suuresti vahet ei ole, mis see situatsioon on, on hea kui sinuga on kaasas selleks puhuks LOE peapael. See on nii väike ja kerge, et sa ei pane tähelegi teda alles siis, kui tema vajadus päriselt tekib.

 

Uustulnuk LOE peapael neoonrohelises toonis.

 

 

PUNANE HIRO MÜTS

Täna on su juustel halb päev? Ära muretse. Meil on täpselt õige liige tiimis, kes teab lahendus su probleemile. Saa tuttavaks meie uhiuue HIRO punase tooniga. KÕIGE KIHVTIM MÜTS ÜLDSE. Lihtsalt vaata! Sõnu pole vajagi, kuna me oleme ka ise hämmingus, kuidas see värv ja istuvus nii lihtsasti kogu mängu muudab.

 

 Uus ja äge punane HIRO müts.

 

 

HELESININE LARA MÜTS

Tunned seda delikaatsus kindlasti läbi ekraani. LARA-l on mõnus ja pehme puudutus. See on kerge ja mugav ümber su pea. Kõige enam on ta lihtsalt jube armas müts ja tal on ka sobiv paariline- LARA sall. Kombineerides neid kahte, saad sa väga nunnu, aga samas ka väga väljapeetud kombo.

 

Delikaatne LARA helesininses toonis.