Woolish x NOËP bäkkari tiim

 

Woolish on nüüd ametlik NOËP tagatausta tiimi peasoojendaja.

Mõni aeg tagasi lõime käed ning valmistasime NOËP-i tiimile IKI mudelist päris oma karakteriga mütsid. Tunne tiimiliikmed ära nende iseloomulike Ë-täppide poolest, mis on logona mütsi peale õmmeldud.
 

 

 

Siin on 4 erinevat viisi kuidas ühte IKI meriino mütsi kanda. Kui pealtnäha ei ole erinevust märgata, siis keri edasi ja jutustame sulle, mis neid üksteisest eristab. Lisa ka enda repertuaari mõni uus IKI kandmisviis. Võibolla toob see sulle ka uue ja huvitava viisijupi mõttesse.

Jaga meile ka oma nippi kuidas mütsi kanda!

Siin on meie soovitused:

 

 

 

SIGFRIED, HELIMEES, "Khuulilt volüümikas"

Kui otsid vähe khuulimat looki, siis keera mütsi serv lausa 3 korda üles. Selle viisiga istub müts kenasti pea lähedal. Kõrvad on küll väljas, aga pista klapid kõrva sisse või peale ning lisad kohe oma olemisele volüümi juurde. Võta mütsi siinkohal esmalt kui aksessuaari.

 

 

 
 

ALLAR, HELIMEES, "Võimatu puusse panna"

Alati on artisti repertuaaris see üks kõige populaarsem lugu, mida kõik on kuulnud. NOEP-il on selleks "Fk this up", meil on see sama klassikaline fit, millega pole võimalik puusse panna. Tee mis tahad, aga nii lihtne ongi.

 

 

 
 

THEA, MANAGER, "Kelmikas asjatundja"

Kelmikalt ühe korra aga laialt keeratud serv ei jäta ruumi uitmõtetele. Asjad saavad kui iseenesest tehtud, kuna müts on kindlalt peas ja hoiab sind järjel. Isegi kui sul mõnes teemas kompetents puudub, siis fake it till you make it ja tee nägu, et tead millest räägid.

 

 

 
 

TIMO, VALGUSMEES, "Kurguni mütsi sees"

Tõmba müts kohe hoo ja jõuga pähe, et kindlalt mõni tuuleiil ega lumehelves kuskilt sisse ei pääseks. Piirjoonteks on siinkohal kukal ja kulmud, püüa selle järgi orienteeruda. Ja kui valgus liiga eredaks kisub mõnes olukorras, siis võid ka üle silmade tõmmata. Bändiga tuuril olles saab seda hõlpsasti ka silmade kattena kasutada, et sõba silmale saada.