Mellow Throwback

Pärast II maailmasõda läksid naised tagasi koju ja värvid nende ümber muutusid. Ajaloos on ikka nii, et peale rasket aega tekib soov end ümbritseda pehmemate ja kergemate toonidega. Teha olemine võimalikult mugavaks.

“Mellow Throwback” kollektsioon sümboliseerib tungi karmusest vabaneda. Lihtsad motiivid nagu ananassid ja flamingod loovad unelmaid päikeselistest randadest. Sinised toonid meenutavad selget taevast, ühegi pilveta silmapiiril. Erinevad sinised seltsis kahvatukollasega võtavad põlvest nõrgaks, sest nende kooslus on lihtsalt jumalik. Lisades erkrohelist on tulemuseks rahustav, looduslik visuaal. Tunne, et oled kahe jalaga maa peal. Ent ärgem unustagem elu nautida ja tunda rõõmu. Kõige olulisem on koondada end positiivsuse lainele. Uskuda, loota, unistada! Unistage koos meiega ja tooge kaasa lusti ja värve IGASSE PÄEVA!

Nagu öeldakse - inspiratsioon ei hüüa tulles. Kui jõudsime Flo Kasearu näitusele, ei oodanud me niivõrd suurt inspiratsioonituhinat. Olime lummatud närtsinud taimedest, roosadest ja sinistest pilvedest seintel ning üldisest vaibist selles toas. Millestki nii haprast on võimatu pilku pöörata. Kui maailm tundub sootuks pime ja närtsinud, unistame ikkagi värvidest. Seega soovime sinusse laadida positiivset energiat ja soojust. Sa oled see, millega sa ennast ümbritsed. Tee muudatus ja vaheta mõned mustad, hallid ja valged värvide vastu ja kanna neid - päevi, nädalaid, kuid ja vaata, kuidas see sulle mõjub. Kas see avab su silmad värvidele enda ümber? Kindlasti.

Kui üks eluetapp on närtsinud, siis tuleks külvata uued seemned ning kasvatada oma viljad siiski päikese poole vaadates. Süstida positiivsust siia niigi karmi maailma läbi pehmete kampsunite.