Toome sinuni retroperspektiivi pühendusega meestele

Oleme unistamas ajast, kus suusareisid olid meie kalendritesse märgitud ja kohvrid juba soojade kampsunitega täidetud. Toome selle tunde sinuni läbi uute meeste toodete.

Sellel korral on fookus lihtsatel igapäevaselt kantavatel vormidel, kombineeritud detailidega, mis viitavad vaikselt Woolishile. Meestele on raske meelejärgi olla, kui tegemist on rõivastega. Alati on midagi puudu või vastupidi, midagi on liiga palju. Tõime kokku sügava burgundia tooni hele- ning tumepruuniga. See viib koheselt mõtte vanaisa stiilis kudumitele, aga tegemist ei ole pelgalt tavaliste retro kampsunitega. Stiliseerides neid nägusaid kudumeid vastavalt, võivad need mõjuda ka meie millenniumi põlvkonnale khuulid ja kantavad. Ei pea mainimagi, et vähe kaugema aastakümnendi esindajaid viivad uued kampsunid tagasi lapsepõlve mälestustesse, kus talved veedeti paksus lumes suusatades ja kelgutades.

Woolishi kudumid on loodud kestma ning on kantavad ka põlvkondade vahel. Nagu ikka on iga toode tehtud parimast meriinovillasest lõngast. Kuna see kuidas me end oma rõivastest tunneme, on suuresti seoses materjaliga, siis on oluline hoida see naturaalse ja kehasõbralikuna.