Limiteeritud koguses INKBLOT kollektsioon

 

Woolishi eesmärk on lisada inimeste ellu veidi rõõmu ning tuletada neile meelde, et nad igapäevaselt ka värve enda ümber märkaksid.

Antud hetkel tahame me aga ühe küsimuse küsida. Mis sümbolit, olendit või mustrit sa meie uue limiteeritud koguses kampsuni pealt näed?

 

 

 

See on täpselt nagu Rorschachi test, mida kasutatakse psühholoogilise testina inimese isiksuseomaduste ja emotsionaalse toimimise uurimiseks ning seda läbi erinevate piltide, millel on kujutatud tindilaikusid. Kui sa tähelepanelikult vaatad, siis on ühel kampsunil eriskummaline muster rinnale kootud. Mõni meist näeb seal putukat, teised võibolla tulnukat või hoopistükkis plahvatust. Kampsuni eesmärgiks ei ole siin hetkel sinu võimalikke omadusi analüüsima hakata. Pigem on see loodud selleks, et sul järgmine kord näiteks liftis oleks mõni teema millest rääkida ja veidi rõõmu ka teiste ellu tuua. 

 

 

 

 

See kollektsioon on eriline veel ka mitmel teisel põhjusel. Tooted on valmistatud 70% puuvilla ja 30% meriinovilla segust, mis annab kudumitele pehme puudutuse ning ka kerge kaalu. Tegemist on naha vastus ülimalt mugava materjaliga, mille olemasolu sa seljas isegi ei tunne. 

 

 

 

 

Kollektsioonis on esindatud 3 uut mudelit. INKBLOT kampsun, mis on mõeldud nendele, kes on iseloomult julged, ekstravertsed ning kellele meeldib palju lobised. Tunne kampsun ära tema rinnal asetseva iseäraliku mustri põhjal. Kampsun tuleb nii rohelise-roosa kui ka oranži-valge kombona.

JUST SIMPLE lukuga kampsun, on neile kellele meeldib pigem lihtne ja klassikaline väljanägemine. Vali kas beeži või oranži vahel. Viimaks jõuame ka SYMMETRY vesti juurde, mis võiks olla igapäevane värvisüst su garderoobi. Meie soovitame seda vesti kanda heleda rõivastusega, tärkad koheselt silma ning samuti toob see esile sinu lõbusama külje. 

 

 

 

 

INKBLOT kollektsioon on limiteeritud koguses väljalase, mis tähendab seda, et ainult väikesel hulgal inimestel on võimalik endale üks neist pilkupüüdvatest ja samal ajal mugavatest kudumitest soetada. Ole üks neist #bewoolish.