HELIOPHILE

 

Esitleme teile meie päikese armastaja kollektsiooni - HELIOPHILE.

Kevad toob aastasse alati uue alguse. See on nagu sõõm värsket õhku. Kõik õitseb. Elu juhtub uuesti. Elu läheb edasi.

 

 

 

 

Mugavus ja vastupidavus on Woolishi 2022 kevadkollektsiooni võtmesõnadeks. Helesinised (Lily kampsun ja Nora püksid) ja beež komplekt (Kea kampsun ja Nora püksid) on loodud igapäevaseks mugavaks kandmiseks. Lisaks sobivad need suurepäraselt ka reisimiseks, sest meriinovill laseb nahal hingata ning ei ärrita nahka. Mine nendega kasvõi matkama ja meil on kahtlus, et sa ei soovi enam peale meriinovilla midagi muud kanda. Meil on ka omad kogemused sellest!

 

 


Meil on kollektsioonis ka uhiuus ja põnev mudel. Saa tuttavaks SATO jakiga, mis on kevad-suvisel ajal parim kaaslane. SATO tuleb ühes suuruses, mis tähendab seda, et tal on lahe istuvus ning muudab su olemise koheselt ägedaks. Kombineeri seda meie helesinise või beeži komplektiga või lisa see oma outfitile juurde.

 

 

 

Inspiratsioon on ammutatud varakevadel mere ääres, kui õhk on veel jahe, aga päike soojendab mõnusalt. Kujuta ette, et hingad värsket õhku ja kuulad lainete kohinat. Täpselt nii peaks HELIOPHILE kollektsioon ka mõjuma selle kandmisel.